Eli, Haynen kanssa tehtiin tänään aivotyötä ja saatiin kasattua jotain meille grafiikanpoikaseksi;

Kuvassa siis on kettusamurai, jota ei ainakaan päämaskottina käytetä, voisihan sitä jossain näyttää jos tarve on.

Mutta Suurella todennäköisyydellä tuo tyttökissa ja poikanaali tulevat olemaan meillä päätähdet, sillä sopivat vallan mainiosti ystävänpäivän teemaan.:3 Naali voisi olla valkoinen ja hännänpää, takki olisi sininen tai harmaa ja siinä olisi lumihiutaleita. Kissalla takki voisi olla naisellisen (=kliseisen) vaaleanpunainen ja kuviona kirsikankukan terälehtiä, turkki harmaa(?).

Lisäksi meillä on tämä pieni ongelma vielä kutsuttuna rahoitus/alkupääoma. Tästä tullaan keskustelemaan ensiviikon tiistaina kello viideltä Alegriassa. Ja ne jotka tahtoo smoothien saa tulla jo vähän aikaisemmin niitä tilaamaan niin ei tarvitse kuunnella sitä jäänrouskutusta tiskin takaa. >:3

Ja tosiaan, värisuunnitelmat kuuluvat enemmän yksinkertaisempiin designeihin, kuten logoon (Jonka piirrän HiRefinä huomisen tai ylihuomisen aikoihin) ja niihin paitoihin kuvituksiin. Sekä sivustoon jos sitä tulee, ja tämäkin pitäisi muuttaa tunnustamaan väriä. Tai vain tehdä uusi blogi jota sitten kaikki pääsee samalla tunnuksella muoksimaan.

Lehtisten tekemisessä ei ole vielä kiirettä, Värien miettiminen on aikaisinta mitä niihin voidaan kuvitusten lisäksi tehdä.

Yrittää päivittää jotain taas ensiviikon kokouksen jälkeen jollei jotain uutta tule sitä ennen. :3

Ninzo~